Hverdag,  Træning

Verdens. Bedste. Leggings.

Dagens indlæg byder på en lille servicemeddelelse.

Jeg er, som bekendt, på barsel. Jeg er derudover en kvinde, der træner relativt meget. Jeg er DERudover mor til to drenge, som jeg bruger ret mange timer med på gulvet akkompagneret af biler, traktorer, legoklodser, gravkøer og den lejlighedsvise bananskræl. Altsammen glimrende undskyldninger, synes jeg selv, for at bruge størstedelen af mine dage iført leggings i én eller anden form. De er mega praktiske (ved godt det er ultra mor-agtigt, men det ER de!), de giver mig frihed til at bevæge mig, squatte uden frygt for at flashe trusser til alle nord for Hamborg, hente æblerrester og havregryn op fra gulvtæppet og lege stor farlig T-rex uden at skulle hive bukserne op bagefter. Og så sidder de stramt, så min søde mand er også glad (siger han i hvert fald…) 

Mit store forbrug af leggings afstedkommer også, at jeg altid er på jagt efter det perfekte par. Og at jeg har en del i skabet at vælge imellem… Og nu, mine damer og herrer, har jeg altså fundet dem. De perfekte leggings. Den hellige gral inden for active wear, om man vil. Jeg har tre par, og jeg har levet i dem siden april. Min grænse for, hvilke steder man uden at virke upassende kan frekventere i træningsleggings rykker sig hele tiden…

Barsel = Hverdagsrod i leggings

De er fra Moonchild Yogawear, som er det dejligste feel-good brand, der tilmed både er dansk og bæredygtigt. Modellen hedder Lux Legging og kan fåes i sort og mørkeblå. De er lidt tykkere end normale leggings, højtaljede på den helt rigtige måde, sømløse, bløde, og så tørrer de lynhurtigt – hvilket er ultra praktisk, når man som mig for det meste altid enten sveder til træning eller har spildt noget på sig derhjemme. Smart. Men det BEDSTE ved dem er, at de får én til at se bedre ud, end man faktisk gør i virkeligheden. De er en form for fitness spanx! På det her punkt er de faktisk lidt tarvelige på samme måde som de der piger i folkeren, der tog tre Snoopy push-up bh’er uden på hinanden, når der var fest i klubben. Der var ligesom ikke rigtig sammenhæng mellem indhold og indpakning, når ham den høje fra niende endelig fik én af dem med hjem. Nuvel, sådan er der så meget, og jeg overrasker ikke længere nogen på det punkt, så jeg pakker mig gladeligt ind i trænings-shapewear fra taljen og ned.

De kan købes lige her hos dejlige PS Studio https://shop.psstudio.dk/da_dk/leggings/ , der i øvrigt har verdens lækreste webshop i det hele taget. Jeg har for øvrigt intet ud af at anbefale dem – udover at jeg utroligt godt kan lide både webshop, træningsstudio og menneskene bag det hele 🙂

Tjek dem ud, ladies!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: