Hverdag

Status: 2 uger i Dragør

Jeg tænker, at to uger er et godt tidspunkt at gøre status på. Det er teknisk set to og en halv uge, men det så ikke helt så godt ud i overskriften. Og søndag er også en bedre dag at gøre status på end onsdag.. Ikke desto mindre har vi nu boet i vores dejlige hus i ret præcist 18 dage. Hermed en temperaturtagning på, hvordan det står til:

  • Først og fremmest har vi fået mere tid med Claus. Og her kommer der allerede lige en stor fed disclaimer – for det betyder nemlig ikke, at vi bare vælter os i familietid og er løbet tør for samtaleemner. I en hverdag med to små bananer som Olli og Ville, bliver tiden bare spist. MEN vi spiser både morgenmad og aftensmad sammen med Claus langt de fleste dage, og det er fuldstændig magisk. Det var jo derfor, vi rejste herover.
  • Olli er er startet i sin vuggestue og eeelsker det. De fleste morgener starter med, at han spærrer øjnene op og råber “LEGE!”, hvilket er universalsprog for vuggestue. Jeg er stadig i gang med at køre ham ind, og alle med et tungt bankende mor- eller far-hjerte kan formentlig sætte sig ind i, hvor stor en betydning det har, at han allerede er faldet så godt til. Ville har i øvrigt fået plads samme sted og starter i slutningen af november. WIN.
  • Jeg har mødt utroligt mange søde damer på utrolig kort tid. Jeg brød ca. 10.000 grænser, da jeg i torsdags mødte op til et lokalt arrangement for mødre i Dragør, arrangeret af facebook fællesskabet Momunity. Konceptet var ret simpelt: Er du mor og bosat i Dragør, og har du lyst til at møde nogle ligesindede, så få numsen ned på Café Sylten torsdag kl. 18. Jeg kendte ikke et øje, men det kom jeg til. Sikke en masse seje kvinder – og sikke en masse kaffeaftaler her bagefter! Jeg kan varmt anbefale at tjekke sin lokale Momunity gruppe ud på FB. Der er over 9000 medlemmer på landsplan, og bagkvinderne er nogle seriøst seje typer.
Lidt nervøs og med en uvant mænge mascara i ansigtet på vej til Momunity arrangement..
  • Vi nyder vores lille nye nærmiljø. Dragør er enormt landsby-agtigt. Og rimelig meget som at være hjemme i Jylland. Måske derfor alle vores nordjyske venner var ved at selvantænde af begejstring på vores vegne, da vi først fortalte om Dragør.. Slagteren og bageren i Sydstrandscentret (Endnu en disclaimer – det lyder ekstremt meget større, end det er. Slagteren og bageren udgør 20% af det samlede antal butikker… Like I said – landsby…) får jævnligt besøg, legepladsen på Engvej er indtil videre favoritten, og så er der altså noget helt særligt over at bo ved havet. Fra vores første sal kan vi se vandet, og drengene og jeg har virkelig fået kørt nogle hyggelige strandture i klapperen.
  • Sidst, men ikke mindst har vi haft mange gæster, og der er flere på vej. Og det er dejligt! Det er fedt at vise vores nye sted frem, og fedt at mærke i praksis, hvordan det store hus fungerer super godt både til vores “hverdagsfamilie” på fire og til the extended version på… en million. Jeg elsker nemlig, at vi er begge dele.

Indtil videre leverer du altså, Dragør! Jeg glæder mig til at se, hvad tredje uge bringer.

Møs!

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: