Hverdag

Tanker fra en iværksætter-jomfru

Hej med jer!

Det er længe siden – og det er ikke med min gode vilje, men sådan endte det bare lige. Julen kom og gik, og det samme gjorde den travleste december måned, jeg nogensinde har oplevet. Den bød på et stort arbejdspres for Claus’ vedkommende – og det medfølgende pres på resten af familien, opstart af min lille virksomhed med alt, hvad det indebærer, 3 x lungebetændelse til Olli, Ville og jeg (på samme tid vel at mærke), en uge i Jylland og så lige en omgang mellemørebetændelse til yours truly at slutte året af på. Halløj! Befinder I jer nogensinde i Lalandia med pludselig opstået mellemørebetændelse nytårsdag, kan jeg varmt anbefale lægevagten i Grindsted. Særligt Doktor Mikkel – det er ham i den blomstrede skjorte. Fin fyr!

Nå, men vi er ved at være ovenpå, og jeg er snart færdig med at poppe piller fra min 2. penicillinkur på 18 dage – woop! Og det er saftsuseme heldigt, for PÅ MANDAG starter et kæmpe stort kapitel for mig – nemlig uddannelsen som personlig træner. Jeg glæder mig! Har siddet som en dygtig lille skolepige og sorteret pensum i faneblade og ledt i hele huset efter en overstregningstusch (jeg fandt ikke nogen btw). Og her, midt i min blanding af straight up præstationsangst og galoperende gåpåmod, tænkte jeg, det var tid til en status fra iværksætterland. Det er nemlig ikke så lidt, der sker!

Et lille potpourri af tanker fra en iværksætter-jomfru

  • Kommer der mon 2 eller 20 til mit Åbent Hus arrangement?? Svaret var ingen. Nul. Zip. Der kom ingen til det første åbent hus – eller dvs. min rare nabo kiggede forbi, men han hedder Jakob og er sgu nok ikke interesseret i et mommy forløb lige foreløbigt. Så dér stod jeg med flere Froosh smoothies fra nemlig.com, end jeg er villig til at indrømme, og pustede stearinlysene ud igen. Lavpunkt, much? Til gengæld kom der nogen til det næste arrangement! #score
  • Er der overhovedet nogen, der opdager, at man kan træne hjemme hos mig? Svaret er ja! Jeg er blæst bagover over antallet af tilmeldinger og virtuelle high fives. Der er tydeligvis masser af stemning for træning i et dertil indrettet hjemmestudie i Dragør. Tænk at jeg om 11 dage starter mine første to holdforløb op for i alt 10 seje damer! Optur!
  • Gad vide om jeg skal bruge Dinero eller E-conomic? Og hvordan var det nu med det der MobilePay MyShop? Og hvad f… er en Typeform? Og ehm… momsfritagelse? Mit hoved flyder konstant over af tanker, der handler om alt mulig andet end træning. Og i og med at træning pt. fylder ca. alt andet end drengene og Claus, ja så resulterer det altså i mental oversvømmelse. Men shit hvor føler jeg mig klog, når jeg pludselig kan sende en faktura! Også selvom jeg indtil videre kun har sendt én til mig selv.
  • Skulle jeg male væggen på toilettet? Er der plads til en knagerække dér? Tanker om indretning af mit lille studie rammer mig af én eller anden grund ofte, når jeg HAR ramt puden… Og resulterer i, at jeg liiige suser ned ad trappen for at tjekke ét eller andet. Ofte noget som nogle andre – min far/papfar/Claus – ender med at skulle sætte op. Det er blevet så FEDT derude, og der mangler kun lige et par detaljer nu. En knagerække, et billede.. og så skal jeg lige have købt et traktordæk. Som man jo skal og bør.
  • Ved jeg overhovedet, hvordan man squatter korrekt? Kan jeg egentlig dødløfte sådan rigtigt? Jeg fylder 32 i overmorgen. Jeg har trænet fitness, siden jeg var 15. Jeg har nørdet det, siden jeg var i start tyverne. Jeg har hjulpet masser af andre med deres træning. Alligevel kan jeg lige for tiden blive i tvivl om, om jeg overhovedet aner, hvad jeg laver. Som om min hjerne er blevet overordentlig bevidst om, at den er på vej ud i noget helt nyt og derfor lige tester mig for, om jeg fuldstændig har mistet forstanden og liiige burde få mig et mellemlederjob igen i stedet for. Jeg satser på, jeg ikke har glemt, hvordan man squatter!

Alt er – med andre ord – præcis som det skal være i Iværksætterland. Stay tuned.

Møs!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: