Hverdag,  Træning

HEY! Drømmen lever!

Nogle gange kan noget gå så meget i stå, at man nærmest ikke ved, hvordan man skal få hjulene skubbet i gang igen. Sådan har jeg det med bloggen og nærmere bestemt med det her indlæg. Som med de fleste andre ting i mit liv er min umiddelbare løsning bare at gå i gang. Som sagt så gjort 🙂

Coronaland ramte mig lige midt i ansigtet. Ouch. Som ca. alle andre brugte jeg lige en uges tid på at finde ud af, hvad fanden der foregik, og hvor jeg passede ind i det hele. I Familien Skovfoged gør vi sjældent noget halvt, og derfor valgte vi også at presse så meget som overhovedet muligt ind i den første uge, hvor Danmark lukkede ned. Vi nappede således en lukket institution, Claus’ nedlukning af alle Espresso House butikker, 4 gange maveforgiftning (først Villads, så Oliver, så mig, så Villads igen – alle med et vist overlap), en indlæggelse med en dehydreret Villads og et galdestensanfald til mig – alt sammen i den første uge. Alt for meget og helt vildt typisk os. Nå, men efter de første par ugers vanvid, begyndte jeg faktisk at se det positive i en på mange måder tragisk situation. For der BLEV rent faktisk plads og tid til det nære og dét, vi nogle gange ikke giver nok opmærksomhed. Og således får I hermed et lille potpourri over, hvad der bl.a. er sket i det lille fitnessimperie og omegn siden sidst.

Udendørstræning for lyfe ✌️

Corona lærte mig og resten af Danmark, at spejle og semi-ringe ventilation ikke er et must for en solid træning. Vi lærte at træne udendørs. Og nu er vi allesammen vilde med det! Tænk at man kan føle sig så HELDIG over at have en masse kvadratmeter med grus på lige ved siden af sit hus. Gården spiller max, jeg har investeret i nyt udstyr, og det bliver brugt hver eneste dag.

Dragørs sejeste damer

Jeg har kørt en MASSE hold. Mandag-torsdag er der hold formiddag og aften, og under Corona har vi trænet udendørs, dryppende af lige dele sved, håndsprit og nogle gange regndråber. I omegnen af 30 seje Dragør damer træner hos mig to gange om ugen eller mere. Det er (Disney alert!) virkelig en drøm, der er gået i opfyldelse. I øvrigt har vi en fast regel om, at pushups er noget, man tager på tæerne – ikke på knæene. Og jeg lyver ikke, når jeg siger, at ALLE mine badass damer er lykkedes med det. Hver og én. Selvom flere af dem startede med ikke at kunne tage en eneste. Det er sgu da fedt!

PT uddannelse i hus!

Jeg har gjort min uddannelse til personlig træner færdig. Jeg troede (arrogant som jeg var), at jeg mest af alt skulle have papir på noget, jeg allerede vidste. Jeg tog fejl. Som i helt vildt meget fejl. Jeg har lært og lært og lært og grinet mig hele vejen igennem. Og nu er jeg EHFA certificeret træner. (Det er en god ting, selvom det lidt kan lyde som en diagnose.) Henrik Duer og de andre gode folk hos Fitness Institute har en cool ting kørende derinde. (Ja, det er ham fra TV3 programmerne dengang!)

Den chokerende sandhed om løst maveskind

Jeg har skrevet indlæg om løst maveskind post graviditet og om, at man sagtens kan have mavemuskler af stål alligevel. Jeg får altid masser af respons på den slags opslag. De er vigtige. Vi SER anderledes ud efter graviditeter. Big deal! Vi kan blive præcis lige så stærke som før. Mange af os faktisk endnu stærkere… Det er som om, det er nemmere at presse en tung vægtstang op over hovedet, når man allerede har presset 2-3 unger ud den anden vej… Til dig der har født og nu skammer dig over din krop. Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget jeg under dig at losse den følelse til Langbortistan. Giv din krop opmærksomhed, træn den, sig søde ting til den – den er stærkere, end du tror!

That’s all guys. Har savnet det her ❤️

Møs!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: