Hverdag,  Træning

En stor beslutning

Jeg har truffet en stor beslutning. En af dem, jeg har ligget søvnløs over. Den har været længe undervejs og er, som de fleste andre beslutninger i mit liv, et forsøg på at finde den perfekte balance i vores familie- og arbejdsliv. Et forsøg på at kunne lidt af det hele – på at være både den mor, ægtefælle, professionelle og bare den mig, jeg gerne vil være. Der skal være plads til vores børn, plads til store armbevægelser arbejdsmæssigt, plads til vores respektive egoer og ikke mindst plads til at være kærester. Det kræver benhård prioritering. Og derfor har jeg sagt mit job op.

Jeg har haft en drøm om at blive selvstændig i lang tid. Det startede som en lille spire, fordi min seje iværksætterveninde Cathrine inviterede mig ind i sin allerførste virksomhed. Siden har jeg fulgt hende og mange andre spændende kvinder og mænd, der har taget det svære spring. Og nu er tiden altså rigtig for mig. Jeg har været leder i flere år, er kandidat fra CBS og på mange måder den helt stereotype opskrift på en karriere-komet. Alligevel er jeg bare ikke i tvivl om, at det rigtige for mig og for vores familie lige nu er, at jeg hopper af toget – om ikke andet så for en stund – og gør noget helt andet.

Er der én ting, jeg brænder for lige så meget som at lede mennesker til resultater rent arbejdsmæssigt, så er det træning. Lige så længe, jeg kan huske, har jeg elsket at bevæge mig, fordi det ganske enkelt gør mig glad. Og veloplagt. Og overskudsagtig. Og stærkere. Og pænere. Og og og… I et forsøg på at kombinere to ting, jeg har en kæmpe passion for, har jeg besluttet at springe ud som selvstændig træner. Jeg er således gået i gang med at omdanne vores garage til et fitnessrum, og til januar glæder jeg mig til at slå dørene op og tilbyde bootcamps til de seje kvinder i Dragør. Samtidigt starter jeg på uddannelsen som personlig træner – endnu en gammel drøm – og når den certificering er i hus, kommer der også personlige forløb på menuen. Jeg er så heldig, at vores hus er skræddersyet til formålet, og jeg glæder mig mega meget til at vise jer billeder, efterhånden som det skrider frem. Vi går i gang med at sætte garagen i stand i weekenden – yessss!

Jeg glæder mig til at skabe noget helt fra bunden. Noget, der helt ind i kernen og grundværdierne er mig. Jeg glæder mig over at få lov til at leve min drøm ud, samtidig med at jeg gør det, der er bedst for vores familie lige nu. Vores drenge er små, Claus’ karriere er på sit højeste, og alt hvad der giver os større fleksibilitet, mindre myldretrafik og diskussioner om, hvis møder er vigtigst – det takker vi ja til. Især når det, som det er tilfældet nu, kan kombineres med et kæmpe eventyr. Jeg glæder mig til at arbejde med mennesker og til at skabe resultater sammen. Det er jeg vant til fra mine tidligere jobs, men nu får jeg lov at prøve det af i en helt ny setting, som jeg virkelig elsker. Jeg glæder mig bare til at fylde garagen med seje, stærke kvinder, der er klar på at rykke sig, være sig selv, skabe resultater og sparke røv – altsammen i et fedt fællesskab.

Det her er fedt at skrive, for jeg har virkelig ventet længe på at turde gøre det. For det er nemlig også skræmmende. Jeg tager en kæmpe chance, men tænker, at worst case scenario simpelthen ikke er farligt nok til ikke at prøve det af. Nu skal det være! Jeg tror så meget på mit lille projekt, og jeg har sjældent været mere motiveret. Jeg håber, I vil følge med i mit eventyr – inkl. alle de bommerter, bump på vejen og kæmpe opture, der venter på mig rundt om hjørnet.

Møs!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: