KOM OG TRÆN MED MIG!

Jeg har haft en drøm gennem mange år – nemlig at åbne mit helt eget træningssted. Jeg er heldig nok til at bo i et hus med meget plads både ude og inde, og derfor istandsatte og indrettede jeg vores garage og udendørsarealer til træningsområder, da vi flyttede ind.

Hvilken slags træning?

Træningen tager udgangspunkt i funktionelle øvelser, som du måske kender dem fra crossfit. Vi arbejder både med vores styrke og vores kondition – og vi kombinerer altid begge dele. Det vil sige, at vi træner med fx kettlebells, vægtstænger, medicinbolde, slam balls og elastikker, men også bruger vores egen kropsvægt. I modsætning til traditionel crossfit fylder konkurrenceelementet ikke så meget – her konkurrerer du først og fremmest med dig selv. Vi arbejder desuden med vores vejrtrækning og et stort fokus på at få styr på teknikken, inden vi maser på med masser af vægt og gentagelser.

Mit ALLER vigtigste fokus er, at træningen skal være sjov. Og vi snakker altså tissetrangs-fremkaldende morsom. Lykkes vi med det, kommer resten nemlig helt af sig selv 😊

Hvad har DU brug for?

Mit udgangspunkt er dig. Det lyder lidt cheesy (okay meeeeeget cheesy), men den er altså god nok. Uanset om vi snakker personlig træning eller hold, så handler vores samarbejde om, at du skal opnå dét, du ønsker med din træning. Uanset om du vil tabe 10 stædige “babykilo”, er dødtræt af at være “skinny fat” eller bare godt kunne tænke dig en sjov fritidsaktivitet, der gør noget godt for din sundhed og dit udseende. Vi vil altid være enten kun dig og mig eller en mindre gruppe, så der er tid til at fokusere på lige præcis dig. Og det er akkurat sådan, det skal være.

Hvad er det for et sted?

Vi træner hjemme hos mig. Eller det vil sige – i garagen og gården lige ved siden af mit hus. Udstyret er det samme som i fitnesscentret, men ham med selfiestangen og de kæmpestore hørebøffer med DJ Aligator for fulde gardiner, må du undvære. Du må også leve med, at der aldrig er kø til de vægte, du skal bruge, og at du ikke behøver rydde op efter dig selv (du rydder formentlig op efter andre hele tiden). Når du kommer og træner hos mig, handler det om at give dig tid til at være i din krop og lave noget, hvor du for det meste kan lægge hovedet et andet sted. Derfor skal du heller ikke tænke på at tage vand eller håndklæde med – det fikser jeg. Du skal egentlig bare møde op 🤩

Går du og overvejer, om det kunne være din næste investering i dig selv, så skyd mig en mail på agnetepurup@gmail.com eller DM mig på instagram. Så ringer jeg til dig!

Indhold på alle hold

 • Træning, du bliver GLAD af – garanteret!
 • Træning to gange om ugen på faste tidspunkter
 • Babyer velkomne på formiddagshold (legehjørne + rolig barnevognsparkering i gården)
 • Max 6 deltagere per hold
 • Ugentlig vejning på kropsanalysevægt (fedt%, muskel%, vægt m.m.)
 • Lukket facebookgruppe for holddeltagere
 • 24/7 dialog med mig
 • Kildevand og håndklæder til hver træning
 • Mulighed for at booke lokalet til egen + ægtefælle/kærestes private træning, når der ikke køres hold
 • Pris: 1500 DKK pr. måned

Opstart primo januar 2020:

 • Personlig træning: Har du brug for hjælp til at komme tilbage i form, finde disciplinen frem, presse dig selv til at blive endnu stærkere….. eller noget helt andet? Jeg kan hjælpe dig, uanset om du har brug for et par ganges træning til at genfinde teknikken eller leder efter en fast træner til et længere forløb. Skyd mig en mail på agnetepurup@gmail.com.
 • Holdtræning: Tirsdage og torsdage 9.30-10.20 (Babyer velkomne) Fuldt booket
 • Holdtræning: Tirsdage og torsdage 10.30-11.20 (Babyer velkomne) Ledige pladser!
 • Holdtræning: Tirsdage og torsdage 19.30-20.20 Fuldt booket
 • Holdtræning: Tirsdage og torsdage 20.30-21.20 Fuldt booket

Træningen foregår på Lundegård Strandvej 7 i Dragør.

Ved afbud senere end 14 dage før opstart, betales det fulde beløb for første måned.

%d bloggers like this: