Hverdag

2791 D R A G Ø R

Så var vi her pludselig! 9000 er skiftet ud med et noget mere kompliceret postnummer her langt mod øst, og indtil videre går det forrygende. Vi er ved at være på plads i det nye hus (både Claus og jeg er den der slags typer, der helst vil fikse alting NUUU, så det er gået pænt stærkt), Claus er startet på arbejde igen, og hverdagen har så småt meldt sig. Det er noget underligt noget, det dér med at flytte. Hjernen ved det jo godt, men der går lige lidt, før kroppen følger med. Jeg siger stadig “hjemme i Aalborg” 16 gange om dagen, og jeg tager hele tiden mig selv i at tænke “det her bliver rigtig godt”. Som i bliver… Som i den er der ikke helt endnu. Mavefornemmelsen, altså. Den velkendte duft og følelse af at være HJEMME. Men jeg er fortrøstningsfuld, for indtil videre virker det, som om vi har været svært heldige i tombolaen både hvad angår hus, naboer, vuggestue og den nærmeste bager. De vigtige ingredienser i hverdagen, om man vil.

Inden for de sidste 10 dage har jeg…

  1. Pakket 156 flyttekasser ud på 48 timer. Shit jeg var pissed på de l**** kasser til sidst. Flyttemændene troede ikke på mig, da jeg sagde, de godt kunne hente dem igen. Men det var godt givet ud, for en klog mand sagde engang til mig, at hvis man ikke får dem pakket ud inden for den første uge, gør man det ikke inden for det første år.
  2. Besøgt Ollis nye vuggestue. Dragør er en lille kommune med kun 12000 indbyggere, og den er heldigvis temmelig veldrevet på børneområdet. Han skal gå i en integreret institution med 150 børn i alt, og for en dreng, der er vant til en privat dagpleje med tre andre børn, så var det som at komme i Bonbonland en helt almindelig torsdag formiddag. Vi starter indkøring på tirsdag, og det bliver så godt for ham. Han keder sig lidt herhjemme med sin mor og lillebror.
  3. Genskabt kontakten med gamle veninder og haft besøg af flere af dem til kaffe og croissanter. En af dem bor endda lige rundt om hjørnet og er på barsel. Win!
  4. Fået en mødregruppe! Føromtalte veninde på barsel har overbevist sin egen mødregruppe (jeg ved endnu ikke, om der var bestikkelse involveret) om at adoptere Ville og jeg. Det er altså pænt optur, når man er helt ny i byen.
  5. Fundet mit nye fitnesscenter. Det er åbenbart “stedet” i Dragør, og det har tilsyneladende alt, hvad en junkie som mig skal bruge. Det er underligt, men det betyder faktisk meget for følelsen af at lande.
  6. Gjort to grænseoverskridende ting i forsøget på at udvide mit netværk i min nye by. 1) Tilmeldt mig et helt strålende koncept, der hedder Dinner for Kvinder, som arrangeres af en lokal “mom-unity” gruppe på facebook. Det er på torsdag, og jeg er lidt nervøs! 2) Mødt en kvinde på biblioteket, (som også var der med sit barn, fordi det regnede. Og var onsdag morgen.) og bedt om hendes telefonnummer! Hun var heldigvis frisk på kaffe.
  7. Mødt nye søde naboer – thank god!! Dén var jeg nervøs for… Jeg var jo som bekendt mildest talt begejstret for naboklientellet i Ålleren. Vores nye naboer byder både på søde par med små børn, et hold rare pensionister og hold nu fast – en mega sød familie fra Aalborg. Jeg har svært ved at se, hvordan dét puslespil kunne gå bedre op.
  8. Haft mange overnattende gæster, lavet meget mad, gået mange ture, fundet vores nye Føtex, købt mange theboller til Olli, brugt lidt for lang tid i Silvan, testet legepladser, nydt Dragørs hyggelige gamle bydel, fodret ænder, googlet indretning, drukket rigtig meget kaffe og forsøgt at underholde Olli og Ville herhjemme i dagtimerne. Skal i den forbindelse i øvrigt lige vænne mig til stengulv! #mommynerves

Det her skal nok blive godt! Jeg føler stadig, vi er på ferie og skal hjem til Ålleren om lidt, men den kommer snigende, kan jeg mærke.. Mavefornemmelsen, altså.

Møs!

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: